Banner link til forsiden
//mollegalleri.aulummolle.dk/#!album-2

Jubilæumsreception i møllen

I anledning af møllens 100 års jubilæum var samarbejdspartnere og sponsorer indbudt til reception i møllen. Formand for møllelauget Oscar Krogsgaard bød velkommen og introducerede de forskellige indslag. Duoen "Just us" alias Pia og Svend underholdt med sang og musik. Derefter læste pensioneret lærer Erling Habekost et digt, han havde skrevet til lejligheden.

Kristian Kiilerich fortalte erindringer om sit samarbejde med møllen i gamle dage. Som tidligere landmand kom han tit på møllen og husker sjove episoder derfra.

Oscar introducerede også sin nye bog om møllen og overrakte et eksemplar til alle. Den vil efterfølgende være til salg i møllen.

Benny Jeppesen fra Ørre læste et par af Jeppe Aakjærs historier på jysk. Det fik flere gange hele forsamlingen til at bryde ud i latter.

Til slut opfordrede Oscar til at kravle til tops i møllen. Som belønning var der en lille guldnål af møllen. Nåede man ikke helt til tops, måtte man nøjes med en sølvnål.

Det var en rigtig fin eftermiddag, hvor alle de tilstedværende var folk, der i årenes løb hver på sit felt har gjort meget for møllen og for Aulum.

Sæt diasshowet i gang på pilen og klik herefter på firkanten tv. for at se diasshow i fuld skærm.Se også:
· Billeder fra tidligere udstillinger og arrangementer her!

Billedgalleri

Billedgalleri 2001
Billedgalleri 2002
Billedgalleri 2003
Billedgalleri 2006