Banner link til forsiden
foto fra koncerten med Heartlands foto fra koncerten med Heartlands foto fra koncerten med Heartlands foto fra koncerten med Heartlands foto fra koncerten med Heartlands

Koncert med Heartlands

Det var en fantastisk koncert torsdag 2. februar 2017, da det gennemmusikalske band Heartlands spillede og sang i Aulum Mølle.

Både musik og humøret swingede, trods sygdom blandt flere af musikerne. Det 6-mands/kvindes store orkester fyldte scenen fuldt ud både musikmæssigt og fysisk. incl. kontrabas, guitarer, banjo, cajon, harmonika og fløjte.

Musikerne fik hurtigt smittet publikum med deres gode humør, godt hjulpet på vej af musikken og de rappe replikker musikerne imellem. Deres gode kontakt med publikum fik disse til at synge igennem, når der var lejlighed til det.

Der var klapfast hyldest til musikerne flere gange, ikke mindst, da Jesper Gloor på stedet digtede et vers som hyldest til Aulum Mølle og publikum.

Brian O'Driscoll på guitar og vocal, Dina Lou på guitar og vocal, Jesper Gloor på guitar, fløjte og vocal, Hlynur Svan Runarsson på trommer og vocal, Allan Frost Jessing på banjo og Jan Nissen på kontrabas havde et bredt repertoire af hovedsaligt egne sange og melodier inspireret af alle folk genre, men havde også plads til et par numre, hvor de fortolkede andres musik og sange.Se også:
· Billeder fra tidligere udstillinger og arrangementer her!

Billedgalleri

Billedgalleri 2001
Billedgalleri 2002
Billedgalleri 2003
Billedgalleri 2006