Kristian Lilholt m/band

Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen

En aften med Kristians fantastiske sange smuktfremført af Ida, Kristian og Lasse i en skøn harmoni.

Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen giver koncert i Aulum Mølle torsdag den 7. februar 2019.
Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen er ganske enkelt godt musikalsk selskab, der insisterer på at nedbryde afstanden mellem scene og sal. De optræder med en ro og et overskud, som man kun kan få ved at spille rigtig mange koncerter sammen.
Trioen er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af Kristian Lilholts musik - både sangene og instrumentalmusikken.
Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og det er svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme og vedkommende menneskemusik. Hans seneste udgivelse - dobbeltalbummet ‘2016’ - indeholder både nye sange og ny instrumentalmusik nedfældet i en 40 siders rigt illustreret bog.
Det er ikke længere nødvendig at remse hele Kristians omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau - fra de første vinylplader i 80'erne med fejende flot rockmusik, over 90'ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00'ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store projekter LAND: en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film, STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid, hvor musik, dans, historiefortælling, film, stills og projektorkunst på bygninger smeltede sammen til en forrygende helhed, og ‘liggestolskoncerterne’ KUR UDEN ORD.
Og de fleste ved jo også godt, at Kristian står bag musikken til flere af hans bror Lars Lilholts allerstørste hits.
Vi ser frem til en supermusikalsk aften, med noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: ‘kommunikation i øjenhøjde - musik med højt til loftet’.

7

februar 2019

kl. 19:30

Entre

Ikke medlem: 250,-

Medlem: 225,-