Southern Sound

Bandet Southern Sound har spillet sammen i godt 4 år, men på den tid er der sket mere end det sædvanlige.
Bandet udgav deres debut album i 2016, efterfulgt af en pladekontrakt med Dana Studio i Århus som havde fået færden af de Sønderjyske musikere.
2017 skulle vise sig og være året for Southern Sound da de blev nomineret til årets musikpris i Esbjerg, godt få uger før deres sommer tourné. Under sommeren 2017, udgav de en single “Be in My Life”, som ramte lytternes hjerte. På blandt andet Radio Globus Guld kunne man høre sangen, samt de lokale radio stationer rundt omkring i Danmark havde sangen liggende på deres top 10 liste på rank nr. 1 i 8 uger i træk!

Southern Sound er 100% originalt musik, og det har blandt andet Kim Larsens søn Sylvester Larsen bidt mærke i da han hyrede bandet til at varme op for sine koncerter omkring i Danmark. Nu et år efter er bandet stadig i fuld gang med at spille på diverse festivaller, i år har hele 17 koncerter fundet sted på deres sommer Tour plan

 

Sådan skrev Jyske Vestkysten 8 juni 2017:

 Under Tønder Festival 2015 fandt fire musikere sammen under navnet Southern Sound. Siden har de spillet på blandt andet værtshuse i Tønder, og for et år siden var deres store drøm at udgive et album.

1. juli går den drøm i opfyldelse for bandet Southern Sound, der i løbet af det forgangne år har haft travlt.

- Jamen, der er sket rigtig meget i løbet af det sidste år. Vi er blevet et femmands orkester nu, og før vidste vi ikke hvilken retning, vi skulle i. Vi har fundet vores identitet i musikken, kan man sige, forklarer Kasper Buch.

Bandet har udskiftet bassisten, og så er der blevet tilføjet en trommeslager.

- Grundet personlige årsager og dermed tidsmangel, skulle vi finde en ny bassist. Og så har vi haft audition til en ny trommeslager. Vi valgte Preben (Hultgren, red.). Han er 65 år, og vi valgte at gå efter en erfaren musiker. Han har spillet musik i mere end 50 år, og den erfaring kan vi andre bruge, ligesom vi bliver præsenteret for musik, vi ellers ikke selv ville lytte til.

Håndskrevet

Med albummet This is Southern Sound, der udkommer 1. juli, går bandets drøm i opfyldelse.

- Det er helt surrelistisk. Det er fantastisk at have fundet fire andre, der også går med den drøm om et album. Vi er blevet mere sikre på, hvilken genre vi laver, og hvilken lyd vi har. Vi er et moderne folkrock band, og til tider er vi også et folkpop band. Alt vores musik er håndskrevet, forklarer Kasper Buch.

 

25

april 2019

kl. 19:30

Entre

Ikke medlem: 200,-

Medlem: 175,-